Būkime išraiškingos būtent DABAR

Paskelbė ingdizainas 2024.04.22 0 Komentarai
 
???? Ar kada pasijutote taip, lyg turėtumėte susilaikyti nuo papuošalų dėvėjimo tik todėl, kad esate pasiekusios tam tikrą amžių? Mugėsė ir parodose vis dažniau išgirstu tokius žodžius: Ai, šie papuošalai tik jaunoms merginoms... Ai, aš jau persena... Ai, man jau nebetinka, man jau nebegražu, man jau nebereikia...
Bet būtent DABAR ir yra pats geriausias laikas nešioti masyvius, išskirtinius, unikalius papuošalus! Mes - moterys, turime teisę jaustis gražiomis ir puoštis, kada tik norime, kuo tik norime. Ir tikrai nereikia galvoti, kad jau pervėlu. Ar laukti tos ypatingos progos, kad parodyti savo tikrąją asmenybę. Kiekviena diena yra puiki proga pasipuošti ir išreikšti save.
Tam papuošalai ir yra skirti. Be to sulaukus vyresnio amžiaus masyvūs papuošalai yra tobula pasirinkimo galimybė. Jie ne tik suteiktia išskirtinumo ir elegancijos, bet ir pasitikėjimo savimi. Masyvūs papuošalai patraukia dėmesį, paslepia Jūsų manymu esamus ar įsivaizduojamus trūkumus.
Mes turime teisę pasirinkti, kaip atrodyti ir kaip jaustis, nepaisant kitų nuomonių. Mes turime teisę mėgautis šia akimirka. Gyvenimas yra per trumpas, kad leistume kitiems nuspręsti, kada galima, o kada negalima dėvėti papuošalų. DABAR yra tas laikas, kada turime tikėti savo skoniu, pasikliauti savo jausmais, nesidrovėti savo emocijų ir puoštis kiekvieną dieną! KADA, JEIGU NE DABAR?
Mylėkime save ir parodykime pasauliui savo spalvingą asmenybę. Būkime LAIMingOS ir IŠRAIŠKingOS!
 
 
 

Palikite komentarą